NOTA BENE

Întrucât postările mele rareori apar în ziua pentru care sunt scrise, aici încerc să ţin evidenţa restanţelor de pe la concerte sau din călătorii. Tot aici apar referinţele către rarele aberaţii literare proaspăt incubate.

Staţi pe recepţie.

Noutăţi din Axa timpului
Valea Bucşoiului, Creasta Balaurului (Munţii Bucegi)
Amintiri de 2 Mai
Solitar

Noutăţi din Aberaţii literare
The Trigger
The Good in People

About mad

https://morbidangeldyana.wordpress.com
This entry was posted in Uncategorized. Bookmark the permalink.

8 Responses to NOTA BENE

 1. R says:

  Bună, am văzut că ai reușit să aduci blogul din ablog aici. Mă chinui și eu de ceva vreme să mă mut de pe ablog pe wordpress și nu-i dau de capăt. Mă poți ajuta?

  • mad says:

   Pai nu prea stiu cu ce te pot ajuta. Am facut migrarea “manual” – adica am avut mereu un backup al insemnarilor (cu data cu tot) si, cand am prins putin timp, le-am recopiat aici. Cu comentariile am facut copy-paste atunci cand a mai mers cat de cat ablog-ul, ca sa le pot vedea. Teoretic exista o optiune de backup blog prin care iti descarcai continutul intr-un xml, dar n-am folosit-o si nu stiu pasii de urmat.

   • R says:

    Asta am încercat și eu de vreo două luni încoace (backup-ul cu conținut xml găsit în ablog). Credeam că ai reușit așa. După cum îmi „spunea” wordpress-ul, cică era ok dar când să caut blogul și însemnările, ia-l(e) de unde nu(i)-s. Copierea cum ai făcut-o? Mă refer la data apariției care era pe ablog din anii trecuți. Văd că e și în wordpress. Ai modificat manual data sau e vreo tehnica pe care eu n-o știu?

   • mad says:

    Am modificat manual data. Am toate insemnarile pe computerul personal, ca doc-uri, asa ca n-a fost greu, doar cronofag.

 2. R says:

  Mersi, deci e o muncă (aș spune) titanică. Speram să fi găsit cu ajutorul tău rezolvarea migrării, fără copierea fiecărei însemnări în parte. Mai ales că și eu am blogul de prin 2006. Am văzut că ai ceva comentarii la însemnările de pe wordpress. Cum ai făcut cu ele? Întreb pentru că neavând decât un blog oarecum fictiv pe wordpress (cu doar două însemnări și fără niciun comentariu), nu știu dacă și la comentarii se poate modifica data manual.

  • mad says:

   Pai la comentarii a fost munca cea mai grea; si n-am terminat. Tot manual; se poate edita data – de fapt, se editeaza tot comentariul: cine l-a scris, adresa mail, site, data, ora. Problema e ca-ti va aparea acelasi IP, pentru ca tu le scrii efectiv pe noul blog, nu autorul original.

   • R says:

    Ok, am înțeles (cred) ce e de făcut. Rămâne să mă apuc de copiat. E drept că mi se face părul măciucă numai când mă gândesc câtă buchiseală mă așteaptă. Mai am o rugăminte. De fapt două. Șterge comentariile de aici. Dacă vrei, bineînțeles. Și tot dacă vrei și nu te deranjează, lasă-mi o adresă de e-mail. Mă gândesc că dacă s-ar putea să am nevoie de ajutor, tu deja ești cu experiență. 🙂 Mulțumesc încă o dată și-ți doresc o seară/noapte liniștită!

   • mad says:

    Cu permisiunea ta, voi lasa aici comentariile, poate sunt sursa de inspiratie si pentru altii. Cel putin cat timp voi avea acest post pe prima pagina. Daca mai ai intrebari, nu ezita, dar mai multe decat am scris in comentariile anterioare nu stiu ce detalii sa fi omis. Spor la migrare, vei avea nevoie!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.